Op het scherm Publiceren beheer je deploys (de gegenereerde statische site), niet de versies van je content in de editor.
Het scherm Publiceren

Klik rechtsboven op Publiceren. Je ziet de tabbladen Publiceren, Versies en Auto-publiceren.
Deployversies
Elke geslaagde deploy wordt bewaard. Download een eerdere build of klik op Publiceren om terug te gaan naar een eerder gepubliceerde versie.
Automatisch publiceren (schema om je site opnieuw te bouwen)
Automatisch publiceren draait de generator voor statische sites volgens een schema (bijvoorbeeld elke dag om 07:00 of elke maandag). Start, pauzeer of hervat het vanuit het tabblad Auto-publiceren. Mislukt een geplande build, dan blijft je live site gewoon staan.
Dit is iets anders dan Publicatie inplannen bij items van structuren en de versiegeschiedenis van de editor in de designer. Lees Gepland publiceren en Versiegeschiedenis van de editor.
Over de output van de generator en het oplossen van problemen lees je meer in Problemen met genereren en publiceren oplossen.